Wij zetten geen kinderen buitenspel!!

Kennispark

kennisparkTwente is een bruisende en innovatieve regio. Kennispark Twente ondersteunt innovatieve bedrijven: of u nu een innovatief bedrijf wilt starten, of met anderen samen sneller wilt innoveren, wij zorgen voor het juiste netwerk en de juiste ondersteuning. In de afgelopen jaren is meer dan 260 miljoen geinvesteerd in innovatieprojecten in Twente. Elk jaar mogen we 60-70 nieuwe startups verwelkomen. En onze innovatiecampus is de vesitingslocatie voor meer dan 380 bedrijven.

De missie van de Stichting Kennispark Twente is om een ecosysteem te ontwikkelen voor innovatief ondernemen in heel Twente.
Dat doen we door in te zetten op drie zaken:

  • Ondersteuning voor innovatieve startups: van coachingsprogramma’s tot evenementen en financieringsvormen
  • Gezamenlijke innovatie: gezamenlijke initiatieven met MKB bedrijven, lokale industrie en kennisinstellingen
  • Aantrekkelijk vestigingsklimaat: het realiseren van de juiste fysieke omgeving voor kennisintensieve bedrijven en het aantrekken van nieuwe vestigingen naar Twente

De Stichting Kennispark Twente is een gezamenlijk initiatief van de Universiteit Twente, gemeente Enschede, Regio Twente, Provincie Overijssel en Saxion. Zij delen de  missie om via Kennispark Twente 10.000 nieuwe, hoogwaardige arbeidsplaatsen te realiseren voor de regio en bij te dragen aan de regionale ontwikkeling.

Nieuwsgierg? Bekijk de website van Kennispark Twente.