Wij zetten geen kinderen buitenspel!!

Ambassadeurs

Onderstaande personen uit de sport, politiek en bedrijfsleven dragen het Vakantiefonds Twente een warm hart toe en omarmen het initiatief:

 

ola-john

Ola John

Nederlands profvoetballer, opgegroeid in Nijverdal. Ola doorliep alle jeugdelftallen van FC Twente en debuteerde in 2013 in het Nederlands elftal. Ola John onderhoudt een warme band met Vakantiefonds Twente.

kees-van-ast

Erik ten Hag

Ex-profvoetballer en als trainer werkzaam bij onder andere FC Twente, FC Utrecht, Bayern München en Ajax. Geboren en getogen in Twente en betrokken bij maatschappelijke projecten, zoals Vakantiefonds Twente.

kees-van-ast

Ir. K.J. (Kees) van Ast

Voormalig vice voorzitter van het college van bestuur van de Universiteit Twente.

dave-blank

Prof. Dr Ing. D.H.A. (Dave) Blank

Dave Blank, hoogleraar en programmadirecteur aan het MESA+ van de Universiteit Twente is gespecialiseerd in het kleinste van het kleinste: de nanotechnologie.

arnold-bruggink

A. (Arnold) Bruggink

Arnold Jan Bruggink is voormalig Nederlandse profvoetballer die zijn carrière speelde voor FC Twente, PSV, Real Mallorca, sc Heerenveen en Hannover 96. Momenteel is Arnold analist bij Fox Sports.

mirjan-bult-spiering

Mirjam Bult- Spiering

Vice voorzitter college van bestuur Universiteit Twente. Vanuit de Universiteit Twente wordt het Vakantiefonds Twente een warm hart toegedragen. Kinderen uit verschillende hoeken van de samenleving samenbrengen met sportieve en educatieve elementen in een dynamische omgeving is voor de ontwikkeling van ieder kind een meerwaarde.

pim-fij

P. (Pim) Fij

Directeur van de dienst campus & huisvesting Universiteit Twente

N.(Nico-Jan) Hoogma

Voormalig profvoetballer, speelde onder meer voor Cambuur Leeuwarden, FC Twente, Hamburger SV en Heracles Almelo. In zijn huidige functie is hij directeur van de KNVB. Daarvoor was hij van 1 januari 2007 tot 6 februari 2018 algemeen directeur van Heracles.

patrick-welman

P. (Patrick) Welman

Burgemeester Gemeente Oldenzaal

patrick-welman

Prof. dr. T.A.J. (Theo) Toonen

Decaan Faculty of Behavioural
Management & Social Science (BMS) van de Universiteit Twente

Arjan Kampman

Arjan Kampman

Wethouder gemeente Enschede
Wethouder Arjan Kampman wil met oprechte aandacht armoede in Enschede te lijf.

voetballer