Wij zetten geen kinderen buitenspel!

Ambassadeurs

Onderstaande personen uit de sport, politiek en bedrijfsleven dragen het Vakantiefonds Twente een warm hart toe en omarmen het initiatief:

Jeroen van der Lely nieuwe ambassadeur Vakantiefonds Twente
Wij zijn er trots op dat FC Twente speler Jeroen van der Lely ambassadeur is geworden van het Vakantiefonds Twente. Jeroen staat volledig achter het feit dat ieder kind recht heeft op een vakantie activiteit.

ola-john

Ola John

Nederlands profvoetballer, opgegroeid in Nijverdal. Ola doorliep alle jeugdelftallen van FC Twente en debuteerde in 2013 in het Nederlands elftal. Ola John onderhoudt een warme band met Vakantiefonds Twente.

jeroen-van-de-lely

Jeroen van der Lely

Jeroen van der Lely speelde in de jeugd van RKSV De Zweef en werd later opgenomen in de opleiding van FC Twente. In 2014 kreeg hij de Gouden Talenten Bokaal uitgereikt door de club. Vanuit maatschappelijk oogpunt is Jeroen zeer betrokken bij ons initiatief.

kees-van-ast

Erik ten Hag

Ex-profvoetballer en als trainer werkzaam bij onder andere FC Twente, FC Utrecht, Bayern München en Ajax. Geboren en getogen in Twente en betrokken bij maatschappelijke projecten, zoals Vakantiefonds Twente.

kees-van-ast

Ir. K.J. (Kees) van Ast

Voormalig vice voorzitter van het college van bestuur van de Universiteit Twente.

dave-blank

Prof. Dr Ing. D.H.A. (Dave) Blank

Dave Blank, hoogleraar en programmadirecteur aan het MESA+ van de Universiteit Twente is gespecialiseerd in het kleinste van het kleinste: de nanotechnologie.

arnold-bruggink

A. (Arnold) Bruggink

Arnold Jan Bruggink is voormalig Nederlandse profvoetballer die zijn carrière speelde voor FC Twente, PSV, Real Mallorca, sc Heerenveen en Hannover 96. Momenteel is Arnold analist bij Fox Sports.

mirjan-bult-spiering

Mirjam Bult- Spiering

Vice voorzitter college van bestuur Universiteit Twente. Vanuit de Universiteit Twente wordt het Vakantiefonds Twente een warm hart toegedragen. Kinderen uit verschillende hoeken van de samenleving samenbrengen met sportieve en educatieve elementen in een dynamische omgeving is voor de ontwikkeling van ieder kind een meerwaarde.

pim-fij

P. (Pim) Fij

Directeur van de dienst campus & huisvesting Universiteit Twente

N.(Nico-Jan) Hoogma

Voormalig profvoetballer, speelde onder meer voor Cambuur Leeuwarden, FC Twente, Hamburger SV en Heracles Almelo. Tegenwoordig is hij directeur topvoetbal bij de KNVB. Daarvoor was hij van 1 januari 2007 tot 6 februari 2018 algemeen directeur van Heracles.

patrick-welman

P. (Patrick) Welman

Burgemeester Gemeente Oldenzaal

patrick-welman

Prof. dr. T.A.J. (Theo) Toonen

Decaan Faculty of Behavioural
Management & Social Science (BMS) van de Universiteit Twente

voetballer